Natuurhuisje Hooiberg in Zoelen

Natuurhuisje Hooiberg in Zoelen

Natuurhuisje Hooiberg in Zoelen

Op zoek naar een unieke en bijzondere overnachting in Gelderland? Dan is een verblijf in de Hooiberg op de Betuwe een aanrader! Gelegen naast een voormalige kaasboerderij, biedt dit boerderijachtige huisje een grote tuin en een ruime woonkamer met open keuken. In de zomer geniet je van een heerlijke maaltijd in de natuur, terwijl je in de winter gezellig samen aan de grote keukentafel dineert.

Uitzicht over kersenboomgaard
Rust & natuur
Veel privacy
Prijs per nacht vanaf
€67,-

Natuurhuisje Hooiberg in Zoelen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het slaapavontuur wordt nog specialer door de wenteltrap die je naar de derde slaapkamer brengt, met een eigen badkamer en toilet voor maximaal 3 personen. ’s Avonds geniet je van een prachtig uitzicht over de kersenboomgaard en de frisse geur van bomen omringt je.

De omgeving van de Hooiberg is ook een echte aanrader! Maak bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht op het Teisterbanter Klompenpad, dat recht tegenover je natuurhuisje in de Betuwe begint. Het Zoelense bos ligt op loopafstand, waar je heerlijk kunt wandelen langs de vele fruitbomen en stalletjes. Op slechts 4 km afstand ligt het historische stadje Buren, waar je een kano kunt huren om de omgeving vanuit een ander oogpunt te bekijken en de historische forten en kastelen te bewonderen.

Wil je liever onder de mensen zijn? Bezoek dan de fruitstad Tiel, op korte afstand van de Hooiberg. Hier kun je genieten van diverse evenementen zoals Appelpop of het Fruitcorso, wandelen langs de Waal, een bezoek brengen aan het theater of shoppen. En vergeet niet om ook zelf iets fruitigs te proeven in Tiel! Kortom, de Hooiberg is de perfecte plek om te genieten van rust en natuur, maar ook om de omgeving te ontdekken.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Natuurhuisje Hooiberg in Zoelen
Hooiberg Zoelen
Geniet volop in deze Hooiberg Zoelen
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €67,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€153,-
EuroParcs Marina Strandbad
Aan de Ijssel
Op de Veluwe
Rust, ruimte en natuur
Prijs vanaf
€218,-
Résidence Lichtenvoorde
Direct boeken bij het park
Gelegen in de Achterhoek
Luxe vakantiehuizen en -villa’s met privé zwembad
Prijs vanaf
€75,-
Europarcs Veluwemeer
Watersportfaciliteiten
Op de Veluwe
Buitenzwembad
Prijs vanaf
€135,-
Natuurhuisje in Wijchen
Veel privacy
Bos op loopafstand
Aan het water