Vliegtuigen

Vliegtuigen

Overnachten in een vliegtuig

De meeste mensen staan niet te springen om te overnachten in een vliegtuig. De oncomfortabele stoelen en beperkte beenruimte zorgen ervoor dat slapen in een vliegtuig best een uitdaging kan zijn. Maar wist je dat je ook heel aangenaam in een vliegtuig hotel kunt slapen? En je hoeft er niet eens de halve wereld voor over te reizen. In Nederland vind je op verschillende plekken vliegtuigen die zijn omgebouwd tot hotel vliegtuig. Deze vliegtuigen blijven gewoon aan de grond. Een hele bijzondere manier om de nacht door te brengen, dit keer niet in een ongemakkelijke vliegtuigstoel, maar gewoon in een heerlijk bed!

Sorteer op
Accommodatie type
Bestemming
Aantal personen
Thema
Meer weergeven
Faciliteiten
Meer weergeven
Vliegtuigsuite Teuge
Prijs vanaf
€350,-
Vliegtuigsuite Teuge
Overnachten in een vliegtuig
Uitzicht op landingsbaan
Originele cockpit

Hotel in vliegtuig in Nederland

Om in een vliegtuig te slapen hoef je niet ver te reizen. In Nederland vind je op verschillende plekken vliegtuigen die zijn omgebouwd tot hotel. Deze vliegtuigen hoeven de lucht niet meer in. Van binnen zijn nog veel details behouden van het oorspronkelijke vliegtuig, maar beschik je daarnaast over een comfortabel bed, een badkamer en een zitgedeelte om te relaxen. Sommige vliegtuig hotels hebben daarnaast ook nog een eigen keukentje. En overnachting in een vliegtuig is een unieke belevenis die zowel voor jong als oud geschikt is.

Slapen in een vliegtuig, hoe werkt dat?

Slapen in vliegtuig hotel is niet hetzelfde als slapen in een vliegtuig dat je van A naar B brengt. In een vliegtuig hotel is de binnenkant van het vliegtuig omgebouwd tot luxe appartement en is deze van alle gemakken voorzien. Zo biedt het vliegtuig plek aan twee of meerdere gasten, heb je een eigen badkamer, zitkamer en soms ook een eigen keuken. Daarnaast kun je plaats nemen op de stoel van de piloot en zien hoe een echte cockpit eruit ziet. En deze keer mag je gewoon op alle knopjes drukken!

Bijzondere overnachting

Slapen in een vliegtuig is een bijzondere overnachting voor jong en oud. Een overnachting in een vliegtuig is een avontuurlijke manier om de nacht door te brengen, maar dan wel in alle comfort. Bovendien zijn de vliegtuigen groot genoeg om er ook met meer dan twee personen in te overnachten. Zo kun je er een uitje met het hele gezin van maken. Kinderen vinden het spannend om in zo’n groot vliegtuig te slapen én het biedt natuurlijk de ideale plek om in of rond de locatie te spelen. Bovendien hebben ze wat te vertellen aan hun vriendjes en vriendinnetjes bij thuiskomst!

Overnachten in een vliegtuig met kinderen

Als je je kinderen een unieke manier van overnachten wilt laten meemaken, dan is een overnachting in een vliegtuig zeker een aanrader. Het vliegtuig biedt voldoende ruimte voor jou en je gezin, heeft een woongedeelte, een badkamer en soms ook een keuken. Voor kinderen is het slapen in een vliegtuig een hele sensatie en ze kunnen ontdekken hoe een vliegtuig eruit ziet, ook in de cockpit. De vliegtuigen staan vaak in kindvriendelijke gebieden en bieden voldoende mogelijkheden voor ze om te spelen en zich te vermaken. Als ouders kun je in alle comfort ontspannen.

Slapen in vliegtuig met je huisdier

Een speciale overnachting boeken samen met je huisdier is niet altijd even eenvoudig. Zeker op bijzondere locaties zijn huisdieren vaak niet toegestaan. Het risico dat een dier schade toebrengt aan de meubels is groot en dat willen de meeste accommodaties voorkomen. Wil je toch een keertje graag overnachten in een vliegtuig in het bijzijn van je hond, controleer dan van tevoren goed of je jouw dier mag meenemen. Het kan daarbij zijn dat er bepaalde voorwaarden worden gesteld of dat er een extra toeslag is voor het meebrengen van je huisdier. Door vooraf navraag te doen, voorkom je verrassingen tijdens je verblijf.

Wellness overnachting in een vliegtuig

Een vliegtuig wordt meestal niet gezien als de beste manier om te ontspannen, maar een hotel vliegtuig biedt die mogelijkheid zeker wel! Slapen in vliegtuig hotel geeft je heel veel privacy en de rust om even helemaal tot jezelf te komen. Bovendien is er zelfs een mogelijkheid om een luxe overnachting in een vliegtuig met sauna te boeken. De optimale ontspanning van een overnachting in alle rust met het gebruik van wellnessfaciliteiten. Sluit de dag af met een culinair diner om je wellness verblijf helemaal compleet te maken. Een overnachting in een luxe vliegtuig is ook prima te combineren met buitenactiviteiten. De vliegtuigen liggen meestal in een natuurlijke omgeving en zijn perfect om je verblijf te combineren met wandelingen of fietstochten rondom de accommodatie.

Slapen in een helikopter

Waar overnachten in een vliegtuig al een hele belevenis is, is slapen in een helikopter een unieke manier van overnachten. Waar veel mensen al eens in hun leven in een vliegtuig hebben gezeten, zijn er niet zoveel mensen die een helikopter van binnen hebben gezien, laat staan erin geslapen. Afhankelijk van de grootte van de helikopter kun je er met twee tot vijf personen in slapen. Een dergelijke overnachting is daarom ook zeker een succes om met je kinderen te boeken. Laat ze kennismaken met de binnenkant van de helikopter en zich even een echte helikopterpiloot voelen in de cockpit.

Slapen vliegtuig: waar let je op?

Wil je ervaren hoe het is om in een vliegtuig te slapen? Een overnachting in een vliegtuig is wat anders dan een hotelkamer boeken. Vaak hebben vliegtuig hotels ruimte voor meer dan twee personen en heb je naast een badkamer ook beschikking over een keukentje en zitgedeelte. Het is goed om na te gaan welke faciliteiten er worden geboden. Moet je bijvoorbeeld zelf je beddengoed en handdoeken meenemen of wordt hiervoor gezorgd? Mag je je huisdier meenemen? Controleer ook of het hotel vliegtuig in de periode waarin jij wilt boeken beschikbaar is.

Kosten voor overnachten in vliegtuig

Een overnachting in een vliegtuig is een unieke ervaring. Je vindt in Nederland verschillende mogelijkheden om een of meerdere nachten te slapen in een vliegtuig. Afhankelijk van het seizoen en de accommodatie die je kiest kan de prijs variëren. Luxere accommodaties hebben uiteraard een hogere prijs, maar bieden daarbij wel meer faciliteiten aan. Wat je budget ook is, overnachten in een vliegtuig is iets dat je een keer gedaan moet hebben voor een onvergetelijke ervaring!