Melody Ranch

Melody Ranch

Melody Ranch

Dit is een wel heel bijzonder natuurhuisje. U overnacht in een historisch gebouwde Amerikaanse blokhut. Naast het natuurhuisje ligt een vijver, omringt door groen en een mooie natuur.

Ultiem vakantiegevoel
Veel activiteiten
Authentiek
Prijs per nacht vanaf
€100,-

Melody Ranch

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over dit natuurhuisje
Dit is een wel heel bijzonder natuurhuisje. U overnacht in een historisch gebouwde Amerikaanse blokhut. Naast het natuurhuisje ligt een vijver, omringt door groen en een mooie natuur. Het natuurhuisje heeft een open ruime met een sfeervolle zithoek, keuken en een tweepersoonsbed. De robuuste cowboystoel is van designer Leonore Mulligan uit Hollywood en de kasten zijn gemaakt van Amerikaans Barnwood. In de knusse blokhut bevindt zich sfeerhaard met regelbare vlammen. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast en een koffiezetapparaat. Het huisje heeft een eigen badkamer met douche en toilet. LET OP! Op hetzelfde terrein bevindt zich tevens een groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie wordt hoofdzakelijk verhuurd tijdens weekenden en bevindt zich op geruime afstand van de blokhut (natuurhuisje). Dit om overlast van anderen te beperken, zodat alle mensen die het vakantiehuisje bezoeken een onvergetelijke ervaring te geven.

Natuur en omgeving
In de omgeving liggen prachtige natuurgebieden zoals de Lemelerberg en de Sallandse Heuvelrug. Op slechts 12 kilometer van de blokhut vindt u de Engbertsdijksvenen. Dit is een internationaal wetland en het grootste en belangrijkste hoogveengebied van West-Europa. Voor vogelliefhebbers, natuurliefhebbers en voor wandelaars is het een waar eldorado!

Ook is het OV gelegen op maximaal 1 kilometer afstand.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Melody Ranch
Melody Ranch
Een natuurhuisje in Amerikaanse stijl in een mooi natuurgebid in Overijssel. Dit natuurhuis is voor mensen die houden van de ouderwetse stijl uit Amerika en zich willen samenmengen met de natuur rondom het huis.
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €100,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€100,-
Melody Ranch
Ultiem vakantiegevoel
Authentiek
Veel activiteiten
Prijs vanaf
€200,-
Vakantiepark Hessenheem
Rust en natuur
Buitenzwembad
Vakantiehuizen, camper- en kampeerplaatsen
Prijs vanaf
€56,-
Boerderij Erve Woolderink
Natuurlijke boerderij
Gelegen aan de Regge
Vakantiehuisjes met sauna
Prijs vanaf
€217,-
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Ideaal voor groepen
Vele verschillende activiteiten
Rust en natuur