Luxe groepsaccommodatie in Schoorl

Luxe groepsaccommodatie in Schoorl

Luxe groepsaccommodatie in Schoorl

Deze prachtige grote villa met prachtig uitzicht ligt gelegen aan de rand van Schoorl. U waant zich in een oase van rust waarin u in alle gemakken wordt voorzien. Met nog een grote tuin erachter makt het dat je weer helemaal de rust zelve word.

Veel privacy
Paardenstallen
Dichtbij de kust
Landelijke omgeving
Prijs per nacht vanaf
€365,-

Luxe groepsaccommodatie in Schoorl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over dit natuurhuisje
Deze prachtige grote villa met prachtig uitzicht ligt gelegen aan de rand van Schoorl. U waant zich in een oase van rust waarin u in alle gemakken wordt voorzien. De luxe villa heeft 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is zowel voor vriendengroepen als families met kinderen uitstekend geschikt. Het centrum van Schoorl is op loopafstand.
Binnen 15min fietsen bent u op het strand of in het idyllische Bergen. Op aanvraag is er een privechef beschikbaar. De benedenverdieping is heerlijk ruim met een grote eettafel en een gezellige zithoek. In de grote tuin is er altijd een mooi plekje in de zon te vinden en kan er gebbq-ed worden. Op het grote erf zijn twee paarden, twee ezels, twee honden en twee katten aanwezig. De verzorgers van de dieren verblijven in het losstaande bijgebouw. De dieren zijn onderdeel van dit prachtige stukje land, wat zorgt voor een echte boerderij beleving met het comfort van een eigentijdse villa.

Natuur en omgeving
Het hoogtepunt van onze omgeving vormt toch wel het prachtige natuurschoon van het breedste duingebied van Europa en het strand langs de kust. Ook is een fiets of wandeltocht door de historische polders zeker de moeite waard. De gezellige centra van Schoorl een Bergen (5 km) bieden een zeer breed aanbod van restaurants, terrasjes, cafés, leuke winkels, musea, galerieën en verscheidene (culturele) evenementen. 300m verderop is er een bushalte met directe verbinding naar Alkmaar station Voor kinderen is het beroemde Klimduin in het centrum van Schoorl een absoluut hoogtepunt.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Luxe groepsaccommodatie in Schoorl
Landhuis met stallen
Deze prachtige grote villa met prachtig uitzicht ligt gelegen aan de rand van Schoorl. U waant zich in een oase van rust waarin u in alle gemakken wordt voorzien.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 10
Prijs vanaf €365,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€110,-
Boutique Hotel ZIES
Kleinschalig hotel
Hotel, wijnbar én bistro
Privé balkon of patio
Prijs vanaf
€310,-
Roompot Zandvoort
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Prijs vanaf
€400,-
EuroParcs IJsselmeer
Aan het water
Luxe vakantiehuizen
Vele activiteiten
Prijs vanaf
€365,-
Luxe groepsaccommodatie in Schoorl
Veel privacy
Dichtbij de kust
Paardenstallen