Het Exoo

Het Exoo

Uniek overnachten op een echte Natuurlijke vleesvee boerderij. Het kan in dit natuurhuisje gelegen op een Natuurlijke boerderij. Een historische boerderij, dat ligt in de prachtige Reggestreek. Een unieke ervaring voor de mensen die er even lekker op uit willen.

Rust en ruimte
Natuurlijke vleesvee boerderij
Gelegen in de Reggestreek
Prijs per nacht vanaf
€100,-

Het Exoo

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uniek overnachten op een echte Natuurlijke vleesvee boerderij. Het kan in dit natuurhuisje gelegen op een Natuurlijke boerderij. Een historische boerderij, dat ligt in de prachtige Reggestreek.

Reggehooibergen op nhet Exoo beschikken allebei over twee slaapkamers. Er zijn genoeg bedden beschikbaar voor 5 perosnen om bijzonder te overnachten in deze hooibergen. De Reggehooiberg volledig ingericht met een ruime, van alle gemakken voorzien, zoals een volledig ingerichte keuken en een gezellige woonkamer.

Omgeving
De boerderij heeft een centrale ligging tussen Twente en Salland, waardoor er tal van mogelijkheden zijn voor uitstapjes. Het Wierdense Veld is een natuurgebied van ongeveer 400 hectare groot, dat bereikbaar is via zandwegen en bekend staat om zijn afgegraven veengebied. Iets verderop vind je Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied waar je kunt genieten van mooie wandelingen en fietstochten. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabijgelegen dorpen Hellendoorn en Rijssen, terwijl de dichtstbijzijnde grote steden Almelo en Hengelo zijn. Avonturenpark Hellendoorn is binnen een kwartier te bereiken per fiets.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Het Exoo
Hooiberg
Uniek overnachten op een echte Natuurlijke vleesvee boerderij. Dit huisje beschikt over twee slaapakamers, badkamer en een leefruimte. Het huisje is knus en gezellig ingericht.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 5
Prijs vanaf €100,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€230,-
Vakantiepark Rheezerwold
Veel leuke faciliteiten
Een natuurrijke omgeving
Gezellige (glamping) accommodaties
Prijs vanaf
€100,-
Droste's
Ruime boederijlodges
Groepsaccomodatie
Prachtig landschap
Prijs vanaf
€100,-
Het Exoo
Rust en ruimte
Gelegen in de Reggestreek
Natuurlijke vleesvee boerderij
Prijs vanaf
€200,-
Vakantiepark Hessenheem
Rust en natuur
Buitenzwembad
Vakantiehuizen, camper- en kampeerplaatsen