De Kas InN

De Kas InN

De Kas InN

Dit natuurhuisje is een bijzondere Glamping aan de rand van de Brabantse Biesbosch, in het dorp Hank, met een speciale overnachtingsplek. De naam doet het wellicht al vermoeden; je slaapt in een grote tuinkas die is omgebouwd tot luxe glamping accommodatie.

Bijzondere luxe accommodatie
Overnachten in een tuinkas
Aan de rand van de Brabantse Biesbosch
Prijs per nacht vanaf
€350,-

De Kas InN

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dit natuurhuisje is een bijzondere Glamping aan de rand van de Brabantse Biesbosch, in het dorp Hank, met een speciale overnachtingsplek. De naam doet het wellicht al vermoeden; je slaapt in een grote tuinkas die is omgebouwd tot luxe glamping accommodatie. Omgeven door grote ramen, inclusief plafond, heb je een schitterend wijds uitzicht over de omliggende natuur en landerijen. Alsof je letterlijk in de openlucht aan het kamperen bent, of in een huis slaapt zonder muren. Je ziet mooi de zonsopgang en -ondergang en als je geluk hebt zie je de hertjes op het achterliggende boerenland.

De omgeving
De omgeving van Hank is werkelijk schitterend, niet alleen vanwege de prachtige Kas. Hank bevindt zich namelijk aan de rand van de Biesbosch, een beschermd natuurgebied waar natuurliefhebbers hun ogen uitkijken. Als je hier bent, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het Biesbosch Museum Werkendam. Ook kunnen er in de buurt fietsen worden gehuurd om een mooie tocht te maken door mooie routes die je kan fietsen en wandelen.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

De Kas InN
Luxe tuinkas
De KasInn is een bijzondere accommodatie en valt het beste onder te brengen onder de noemer van glamping alhoewel het eigenlijk ook een echt vakantiehuis is, maar dan wel met het buitengevoel.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 5
Prijs vanaf €350,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€68,-
Center Parcs de Kempervennen
Unieke activiteiten
Aqua Mundo
Omgeving
Prijs vanaf
€60,-
Landal Duc de Brabant
Vlakbij Beekse Bergen
KLeinschalig
Vlakbij Efteling
Prijs vanaf
€350,-
De Kas InN
Bijzondere luxe accommodatie
Aan de rand van de Brabantse Biesbosch
Overnachten in een tuinkas
Prijs vanaf
€100,-
Natuurhuisje in Uitwijk
Bijzondere accommodatie
Romantische overnachting
Rustige plek