De Gevangentoren

De Gevangentoren

De Gevangentoren

Aan de monding van de Westerschelde, één van de drukst bevaren zeeroutes ligt de Vlissingse Gevangentoren. Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd. Vanuit uw bed heeft u door de vier ramen een fantastisch uitzicht over de Westerschelde en de boulevard.

Bevindt zich op een toplocatie
Romantisch
Uitzicht op zee
Inclusief ontbijt
Prijs per nacht vanaf
€299,-

De Gevangentoren

Facebook
Twitter
LinkedIn

De suite
Aan de monding van de Westerschelde, één van de drukst bevaren zeeroutes ligt de Vlissingse Gevangentoren. Zeeschepen varen werkelijk op een steenworp afstand aan u voorbij. Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd, en sinds kort kunt u boven in de Gevangentoren overnachten in deze luxe suite.

Vanuit uw bed heeft u door de vier ramen een fantastisch uitzicht over de Westerschelde en de boulevard. Ook kunt u naar buiten waar u op de oude “Kantelen” geheel rondom de torenspits kunt lopen en een schitterend uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke, de Lange Jan in Middelburg en de havens van Vlissingen en Terneuzen zien liggen.

omgeving
Vlissingen heeft u zowel in zomer en winter vanalles te bieden. Uiteraard kunt u culinair genieten in ons restaurant op hoog niveau. Het restaurant heeft meerdere malen het certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen van Tripadvisor. Tijdens uw verblijf in Vlissingen kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Martieme museum, de Kazematten, het Arsenaal, Bioscoop Cine City XXL of het standbeeld van Michiel de Ruyter. Alles is op korte loopafstand van uw suite te bereiken.

Informatie voor gasten
De suite bereikt u via het mooie 80 treden tellende oude trappenhuis, vanwege het monumentale pand is er helaas geen lift. De suite is daardoor niet geschikt voor minder valide personen. Bij aankomst kunt u zich melden aan de bar van het restaurant waar u verder word geholpen. U kunt parkeren op de boulevard, voor het gebruik van de parkeervergunning vragen wij een contante borg van 50 euro. U kunt tijdens uw verblijf in de suite gratis parkeren.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

De Gevangentoren
De Gevangentoren Suite
Aan de monding van de Westerschelde, één van de drukst bevaren zeeroutes ligt de Vlissingse Gevangentoren. Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd, en sinds kort kunt u boven in de Gevangentoren overnachten in deze luxe suite.
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €299,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€200,-
Luxe vakantiehuis met binnenzwembad aan zee
Privé binnenzwembad
Voor 12 personen
Sauna & Whirlpool
Prijs vanaf
€80,-
Vakantiepark De Klepperstee
Romantische overnachting
Moderne accomodaties
Ruim vakantiepark
Prijs vanaf
€376,-
Noordzee Resort Vlissingen
Beach-style lodges
Direct aan zee
Zeeuwse cultuurhoofdstad
Prijs vanaf
€ 906,-
Z'AND villas
Op loopafstand van het strand De Banjaard
Finse of Infrarood sauna
24/7 Bereikbaar