Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck

Dit klinkt als een prachtige groepsaccommodatie! Het idee van deze veldhuysjes die bij elkaar staan, zorgt voor een unieke en gezellige sfeer. Perfect voor een familiebijeenkomst, een vriendenweekend of een reünie. De locatie in Kamerik, in de gemeente Woerden, is ook ideaal voor mensen die van de natuur willen genieten en op zoek zijn naar rust en ruimte.

Kletsen rond het kampvuur
Direct naast de kinderboerderij
Wandelen door de vlindertuin
Vele verschillende activiteiten
Prijs per nacht vanaf
€140,-

Buitenplaats Kameryck

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bijzondere groepsaccommodatie Utrecht
Dit is een prachtige en unieke groepsaccommodatie. De combinatie van comfort en het gevoel van rust en ruimte zorgt voor een perfecte omgeving om met vrienden of familie samen te zijn. Het centrale punt van de vuurkorf lijkt een geweldige plek te zijn om samen te komen en herinneringen te maken. Bovendien is het fijn om te weten dat er voldoende comfort aanwezig is, zoals fijne bedden en een klein keukenblokje. De overdekte gezamenlijke ruimte in de paviljoentent, met een keuken en eetzaal, is ook een geweldige plek om samen te eten en te socialiseren.

Slapen in Veldhuysjes
Het klinkt als een idyllische en unieke plek om te verblijven voor een groep vakantie. Het uitzicht over het water en de weilanden vanuit de zigeunerwagen maakt het verblijf nog specialer. Het is ook fijn om te weten dat er voorzieningen aanwezig zijn, zoals een sanitairgebouw en een keuken in de paviljoentent, zodat je zelf kunt koken. De grote tent die is ingericht en gezellig aangekleed, met een houtkachel en warmtelampen, lijkt een perfecte plek te zijn om samen te komen en te socialiseren.

Op deze locatie is er veel te doen met je Familie en/of vrienden. Het is fijn om te weten dat er kano’s beschikbaar zijn om mee het water op te gaan en dat er andere sporten en spellen verzorgd worden. De Pitch-en-Putt baan en het beachvolleybalveld zijn zeker leuke activiteiten om met het gezelschap te ondernemen. En voor gezinnen met kinderen is er de kinderboerderij, de speeltuin en bij mooi weer het peuterbadje, wat zorgt voor extra vermaak voor de jongste leden van het gezelschap.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Buitenplaats Kameryck
Veldhuysje
Slapen in een huisje op wielen, een bijzondere groepsaccommodatie voor familie en vrienden. Elke zigeunerwagen biedt plek aan 4 personen en ze staan in een cirkel bij elkaar.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 4
Prijs vanaf €139,50 per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€ 403,-
Soof Retreats
Laagste prijs garantie
Kleinschalig en exclusief
Gelegen midden in de natuur
Prijs vanaf
€85,-
Resort De Utrechtse Heuvelrug
Midden op de Utrechtse Heuvelrug
Perfect voor een actieve vakantie
Luxe vakantiewoningen
Prijs vanaf
€ 1.695,-
Groepsaccommodatie in Woerden
Privé zwembad & 8 pers. hottub
Extra ruimtes voor trainingen
Midden in het Groene Hart
Prijs vanaf
€100,-
Buitengoed de Boomgaard
Rust en ruimte
In de buurt van Utrecht
Groene stedelijke omgeving