Brinckerduyn

Brinckerduyn

Brinckerduyn

Brinckerduyn is een vakantiepark gelegen in Appelscha en is voorzien van 34 Luxe vakantiewoningen. In het hart van de Friese natuur, op een plek die de overwoekerende waan van de dag nooit heeft gekend.

Ontworpen voor vrije tijd
Actief outdoor
Verbonden met de natuur
Kleinschalig ontzorgd
Ontspannen in luxe
Groen voor de toekomst
Prijs per nacht vanaf
€ 501

Brinckerduyn

Facebook
Twitter
LinkedIn

Brinckerduyn laat contrasten samenkomen; van luxe en natuurrijk, inspanning en ontspanning tot back-to-basic en high-tech. Het is een plek met onbegrensde luxe waar je je helemaal thuis voelt. Een plek waar je je kunt terugtrekken in de prachtige natuur en waar je profiteert van de nieuwste technologische snufjes. Bij Brinckerduyn kun je je innerlijke batterij volledig opladen. Geniet in de vakantiewoning of maak gebruik van de faciliteiten. Speel bijvoorbeeld een potje padel op de Padelbaan, kom tot rust in de yogatuin, daag je gezelschap uit voor een potje hockey of sla je slag op de naastgelegen 9-holes golfbaan. En de kids leven zich uit in de kinderjungle. Ook is de omgeving uitermate geschikt voor een stevige mountainbiketocht of mooie wandeling. Genoeg mogelijkheden dus voor inspanning én ontspanning.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Brinckerduyn
UNBRICK ONE | SAUNA EN ZWEMBAD | 6 PERS.
De Unbrick Model 6 is het grootste model Unbrick - en dat inclusief privé zwembad (jaarrond verwarmd). De luxe en afwerking die je mag verwachten van iedere Unbrick, maar dan nóg ruimer; alledrie de slaapkamers hebben een eigen badkamer, de woning is voorzien van een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, gekoelde biertap (fustjes in clubhuis verkrijgbaar), Nespresso Vertuo machine, loungenetten voor de kinderen, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen, hoogwaardige domotica, klimaatregeling en is ook nog eens klimaatpositief. Hij levert meer stroom op dan hij verbruikt.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 6
Prijs vanaf € 871 per nacht
Brinckerduyn
UNBRICK ONE | SAUNA EN ZWEMBAD | 4 PERS.
De Unbrick Model 4 is een vakantiewoning met meer voorzieningen dan je kunt bedenken; alletwee de slaapkamers hebben een eigen badkamer, de woning is voorzien van een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, Nespresso Vertuo machine, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen, hoogwaardige domotica, klimaatregeling en is ook nog eens ontzettend ruim opgezet. Je privé zwembad is jaarrond verwarmd, genieten dus! Je kunt de woning precies instellen naar jouw stemming.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 4
Prijs vanaf € 797 per nacht
Brinckerduyn
UNBRICK ONE | SAUNA | 2 PERS.
Bij deze vakantiewoning is er een met meer voorzieningen dan je kunt bedenken; de slaapkamers hebben een eigen badkamer, de woning is voorzien van een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, Nespresso Vertuo machine, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen, hoogwaardige domotica, klimaatregeling en is ook nog eens ontzettend ruim opgezet.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf € 501 per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€240,-
Watertoren Hotel Nes
Hotel in de hoogte
Luxe accommodatie
Geweldig voor twee reizigers
Prijs vanaf
€177,-
Bijzonder vakantieadres in Friesland
Voormalig dorpskerkje
Friese kunst
Dichtbij de Waddenzee
Prijs vanaf
€ 431
Soal Beach Resort
Eigen zandstrand
Wind & Kitesurf paradijs
Aan het IJsselmeer
Natuurhuisje Dronryp
Prijs vanaf
€65,-
Bijzondere overnachting in Friesland
Midden in de natuur
Aan het water
Rust & ruimte
Prijs vanaf
€ 501
Brinckerduyn
Ontworpen voor vrije tijd
Kleinschalig ontzorgd
Actief outdoor