Slapen in een molen

Slapen in een molen

Slapen in een molen

Een unieke plek in het natuurgebied ‘De Groene Ster’ onder de rook van Leeuwarden staat een oude poldermolen gerenoveerd tot een ware vakantiebestemming voor mensen die een fijne sfeer waarderen en de rust willen opzoeken in de poldermolen in Tietsjerk.

Midden in een natuurgebied
Dichtbij Leeuwarden
120 jaar oude molen
Wandelen en fietsen
Prijs per nacht vanaf
€200,-

Slapen in een molen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over dit natuurhuisje
Slapen in een molen midden in de natuur, een echte belevenis. De 120 jaar oude molen heeft tal van authentieke details verrassend gecombineerd met moderne kleuren en hippe meubels. Vanuit je bed van dit natuurhuisje kijk je door het glazen plafond naar het houten tandwiel, wat avonds verlicht kan worden. De badkamer is klein, maar modern en biedt je tijdens het douchen een geweldig uitzicht over de weilanden.

Natuur en omgeving
De molen ligt in natuurgebied de Groene Ster, niet ver van Leeuwarden. Het is verrassend, zo’n mooi natuurgebied, zo dicht bij de stad te vinden. Wandelen door het waterrijke en vogelrijke gebied kan vanaf de molen, langs weilanden en een meertje. Dichtbij het natuurhuisje ligt ook een recreatiegebied met strandje, waar je zomers lekker kunt zwemmen en zonnen. In 15 minuten sta je in het centrum van Leeuwarden waar je gezellig kunt winkelen, een terrasje pakken, een street art tour boeken of een rondvaart maken door de grachten.

Toegang voor gasten
U heeft de hele molen tot uw beschikking en er staan twee elektrische fietsen welke gebruikt mogen worden.

Het is een unieke belevenis om in deze molen te recreëren, midden in de natuur. Wakker worden van de vrolijk fluitende vogels, rust en ruimte, kortom een mooie plek voor een overnachting in de natuur.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Slapen in een molen
Molen in Tietsjerk
Slapen in een molen midden in de natuur, een echte belevenis. De 120 jaar oude molen heeft tal van authentieke details verrassend gecombineerd met moderne kleuren en hippe meubels.
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €200,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€165,-
Woonboot op het water in Friesland
Uitzicht over het Sneekermeer
Varende woonboot
Beachclub Sneek op loopafstand
Prijs vanaf
€177,-
Bijzonder vakantieadres in Friesland
Voormalig dorpskerkje
Friese kunst
Dichtbij de Waddenzee
Prijs vanaf
€95,-
Recreatiepark Tusken de Marren
Duurzame vakantiehuisjes
Aan open vaarwater
Eigen aanlegsteiger
Prijs vanaf
€159,-
Natuurhuisje in Warns
Unieke overnachting
Veel privacy
Rust & natuur