Romantisch overnachten in Gelderland

Romantisch overnachten in Gelderland

Romantisch overnachten in Gelderland

In deze prachtige omgeving in de natuur staat een caravan die helemaal is aangepakt waar je nu lekker gezellig kan verblijven. Alle eerste behoeften zijn allemaal voorzien in deze caravan, zodat je helemaal kan gaan genieten. De stijl van binnen en dus nog lekker origineel bruin oranje.

Romantisch overnachten
Uitzicht op rivier de Maas
Bijzondere accommodatie
Glamping op het platteland
Prijs per nacht vanaf
€34,-

Romantisch overnachten in Gelderland

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over dit natuurhuisje
Wil je lekker wakker worden op het platteland in de ochtend zon en gewekt worden door de koetjes? Dan zit je hier op het goede adres. Rust, een mooie omgeving bij de rivier, wandelen, fietsen, hangen in de hangmat en gezellig eten. Alles is lekker back to basic maar de eerste behoeften zijn allemaal aanwezig in deze retro Eriba caravan. De caravan is helemaal retro en dus nog lekker origineel bruin oranje. Voor de caravan heb je je eigen plekje waar je lekker kunt zitten met uitzicht op onze mini koeien. Mocht het regenen, zit je er ook droog. Er hangt ook een hangmat waar je in kunt luieren. Maak in de avond buiten een vuurtje, deken om je heen, knusser kan je het niet maken.

Natuur en omgeving
De boerderij staat aan de dijk waar je zo naar de rivier de Maas kan kijken. Wanneer je een stukje verder loopt kan je in de tak van de rivier een verfrissende duik nemen. Alphen is een klein dorpje met stiekem meer te bieden dan gedacht. Het heeft meerdere horeca- en eetgelegenheden. Heerlijk een drankje drinken aan de haven met prachtig uitzicht. De dichtstbijzijnde supermarkt (Jumbo) is op 4 km afstand. Wij hebben een fiets met boodschappentassen die je gratis mag lenen om je boodschappen te doen. Langs de dijk is veel recreatie in de vorm van campings, havens en dingen om te doen op het water. Er zijn veel fietsroutes die je voeren door de lintdorpjes langs de rivieren.

 

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Romantisch overnachten in Gelderland
Natuurhuisje in Alphen
Overnachten in een omgebouwde caravan met een unieke stijl van binnen, omgeven door een mooie natuur waar alles weer terug naar de basics is waar de eerste behoeften aanwezig zijn.
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €34,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€85,-
De Slaapfabriek
Uitgebreid ontbijt
Rustige omgeving
Veel activiteiten in de buurt
Prijs vanaf
€68,-
Tipi tent midden in de natuur
Bijzondere accommodatie
In het bos
Veel rust en privacy
Prijs vanaf
€ 376,-
MarinaPark Bad Nederrijn
Unieke ligging aan het water
Park met eigen jachthavens
Complete en luxe vakantievilla's
Prijs vanaf
€135,-
Natuurhuisje in Wijchen
Veel privacy
Bos op loopafstand
Aan het water