EuroParcs Marina Strandbad

EuroParcs Marina Strandbad

EuroParcs Marina Strandbad

Welkom bij EuroParcs Marina Strandbad
Ingeklemd tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek ligt EuroParcs Marina Strandbad. Op de oevers van de IJssel en dichtbij gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Hier komen rust, ruimte en natuur samen. De ideale plek om van een welverdiende vakantie te genieten.

Aan de Ijssel
Rust, ruimte en natuur
Op de Veluwe
Veel verschillende faciliteiten
Prijs per nacht vanaf
€153,-

EuroParcs Marina Strandbad

Facebook
Twitter
LinkedIn

EuroParcs Marina Strandbad
Op dit vakantiepark van Europarcs zijn mooie luxe chalets, en vakantiehuizen te vinden. Deze vakantie woningen hebben alles wat je maar nodig hebt om jou verblijf te voorzien. Dit park ligt in het Gelderse Olburgen, direct aan het water. Het voormalige Dorado Beach bevindt zich op een prachtige locatie op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek. Het droompark ligt aan een afgesneden zijtak van de IJssel, die nu een prachtig natuurmeer vormt. Zowel voor rustzoekers en hengelaars als watersporters en zonliefhebbers is deze camping met jachthaven en strand een fantastische plek. De natuur rondom het park biedt vele mogelijkheden voor ontspanning, maar ook voor actie. Zo is fietsen in deze regio een mooie tijdsbesteding.

Faciliteiten
Het natuurmeer biedt niet alleen zwemplezier. U kunt er ook lekker zonnen op het strandje. Neem uw eigen boot mee naar de camping of huur er één. Kanoën kan eveneens. Of gooi uw vishengel uit op een van de prachtige plekken aan de rand van het water. Voor diegenen die het niet zo op natuurwater hebben, is er ook een buitenzwembad om voor te kiezen. Dit bad is alleen in het zomerseizoen geopend. Fietsverhuur is op het park aanwezig, voor het geval u uw eigen tweewieler thuis heeft gelaten. Uw auto kunt u kosteloos parkeren en van WiFi kunt u hier ook gratis gebruikmaken.

Kinderen
Uw kinderen zijn op deze camping ook van harte welkom. Er zijn vele speeltoestellen aanwezig, waar de kids op kunnen klimmen en klauteren. Maar ook een zandbak, schommels en glijbanen bevinden zich op het terrein.

Horeca
Aan een goede eetgelegenheid is geen gebrek: smul bij het plaatselijke restaurant op het park van heerlijke gerechten, die met passie en plezier gemaakt zijn. Het gaat hier niet in de laatste plaats om de beleving. Daarnaast kunt u in de bar van het park terecht voor een gezellig drankje.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

EuroParcs Marina Strandbad
Waterlodge 4
Deze luxe Waterlodge 4 is geschikt voor 4 personen. Vanuit de woonkamer van je drijvende huis kijk je uit over het glinsterende water. Wie wil hier nu niet overnachten?
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 4
Prijs vanaf €252,- per nacht
EuroParcs Marina Strandbad
Wellness Lodge 2
Wellness Lodge 2 is een elegant chalet dat de uitstraling heeft van een luxe hotelkamer. Dit gelijkvloerse en vrijstaande chalet is geschikt voor 2 personen. Bijzonder aan dit chalet is de open indeling en de grote ramen over de breedte van de chalet.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €194,- per nacht
EuroParcs Marina Strandbad
Tiny House 4
Ga terug naar de basics in een tiny house. Hoewel Tiny House 4 klein is het wel slim ingedeeld waardoor het toch wel een ruimtelijk gevoel geeft. Op een paar vierkante meter vind je alles wat je nodig hebt voor 4 personen.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 4
Prijs vanaf €194,- per nacht
EuroParcs Marina Strandbad
Tiny House 2
Het knusse en gezellige Tiny House 2 is geschikt voor 2 personen. Hoewel het klein is, is het wel slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien voor de beste ervaringen.
Huisdieren toegestaan
Max. aantal personen 2
Prijs vanaf €180,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€135,-
Natuurhuisje in Wijchen
Veel privacy
Bos op loopafstand
Aan het water
Prijs vanaf
€360,-
De Boshoek
Centraal gelegen in de Veluwe
Unieke accommodaties
Voor jong en oud
Prijs vanaf
€218,-
Résidence Lichtenvoorde
Direct boeken bij het park
Gelegen in de Achterhoek
Luxe vakantiehuizen en -villa’s met privé zwembad
Prijs vanaf
€122,-
De IJsvogel
Recreatielandgoed
Op de Veluwe
Luxe vakantiehuizen