Boerderij Erve Woolderink

Boerderij Erve Woolderink

Boerderij Erve Woolderink

Een prachtige vakantiebestemming op een boerderij met een grote tuin en mooie natuurgebied de ‘Reggestreek’ staat dit natuurhuisje in Wierden. Naast dit huisje staat de boerderij van de eigenaars waar tevens nog op gewerkt word.

Natuurlijke boerderij
Vakantiehuisjes met sauna
Gelegen aan de Regge
Rijksmonument
Prijs per nacht vanaf
€56,-

Boerderij Erve Woolderink

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over dit natuurhuisje
Uniek overnachten op een echte Natuurlijke vleesvee boerderij. Het kan in dit natuurhuisje gelegen op een Natuurlijke boerderij. Een historische boerderij, dat ligt in de prachtige Reggestreek. Ook kan je vanaf het erf kijken op de vele hazen en reeën die vaak voor je in het weiland te zien zijn.
Geniet van het riviertje de Regge en het Twentse landschap. Sinds 1400 wordt het boerenerf al bewoond door de familie van de verhuurders. In de achttiende eeuw is de boerderij destijds volledig opnieuw opgebouwd. De oude boerderij verkeerde in een dusdanig slechte staat, dat werd besloten een nieuwe te bouwen. In 1798 was het ‘nieuwe’ erf gerealiseerd. Tegenwoordig is het een natuurlijke boerderij waar een kudde Aberdeen Angus Koeien graast. Een zeldzaam Schots ras in Nederland. In de zomer staan ze in de wei, in de winter staan ze op stal. De hooiberg is voorzien van alle luxe inclusief Sauna en Airconditioning.

Natuur en omgeving
Het natuurhuisje in de vorm van een hooiberg van de Natuurlijke boerderij staat middenin de Reggestreek. Op een paar honderd meter afstand kabbelt het riviertje de Regge. De Regge is een prachtige rivier, met aan weerskanten fiets- en wandelpaden. Hele goede mogelijkheden om te recreëren. Daarnaast ligt Enter op vier kilometer afstand. Een gezellig Twents dorpje waar heerlijk gegeten en geshopt kan worden. Verdere bezienswaardigheden zijn onder andere de Pelmolen, Holterberg, Golfclub de Koepel of je kunt een fluisterbootje huren en varen op de Regge.

Al met al een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten in het natuurhuisje op de natuurlijke vleesvee boerderij.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Boerderij Erve Woolderink
Hooiberg
Uniek overnachten op een echte Natuurlijke vleesvee boerderij. Dat kan in dit natuurhuisje gelegen op een Natuurlijke boerderij. Een historische boerderij, dat ligt in de prachtige Reggestreek in Overijssel.
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 4
Prijs vanaf €56,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€ 124,-
Camping 't Veld
Ruime kampeerplaatsen en privé sanitair
Ruime en sfeervolle accommodaties
Vele faciliteiten voor jong en oud
Prijs vanaf
€56,-
Boerderij Erve Woolderink
Natuurlijke boerderij
Gelegen aan de Regge
Vakantiehuisjes met sauna
Prijs vanaf
€412,-
Hof van Salland
Rust & natuur
Ruimte & privacy
Luxe & comfort
Prijs vanaf
€100,-
Het Exoo
Rust en ruimte
Gelegen in de Reggestreek
Natuurlijke vleesvee boerderij
Prijs vanaf
€102,-
Vakantiepark Mölke
Prachtige ligging aan de Regge
Laagste prijs bij directe boeking
7 dagen van tevoren kosteloos omboeken