Bijzonder overnachten in een uitkijktoren

Bijzonder overnachten in een uitkijktoren

Bijzonder overnachten in een uitkijktoren

Een unieke overnachting gezocht, in huisduinen staat de kustwachttoren te wachten voor bezoekers. Op deze plaats overnacht je in een kustwachttoren omgetoverd tot een luxe kamer met een mooi uitzicht op de zee.

Romantisch
3 km van Den Helder
Zeezicht
Balustrade rondom de toren
Prijs per nacht vanaf
€228,-

Bijzonder overnachten in een uitkijktoren

Facebook
Twitter
LinkedIn

In deze voormalige kustwachttoren is nu een mooie luxe kamer van gemaakt en gereed voor uw verblijf. Deze kustwachttoren heeft een prachtig uitzicht op de zee. De Kustwachttoren is gerenoveerd met behoud van het oorspronkelijke karakter, waarbij het vakantieappartement gelegen is op de 3e, 4e en 5e verdieping van de toren met prachtig uitzicht over land en zee.

Vanaf de bank op de 5e verdieping kunnen gasten met een verrekijker op zoek gaan naar zeehonden. Gasten kunnen zelfs het eiland Texel in al zijn glorie zien. Via de openslaande deuren hebben gasten toegang tot de balustrade, die is gebouwd om de toren te omringen. De slaapkamer, woonkamer en keuken zijn zeer comfortabel en perfect voor een stel dat wil ontspannen.

De eigenaar stelt gratis 2 fietsen ter beschikking aan de gasten. En kan tegen een kleine vergoeding ook ontbijt op de eerste ochtend verzorgen. Gasten zijn van harte welkom om de gratis wifi in het appartement te gebruiken.

Winkels en een supermarkt bevinden zich op 3 km afstand. Hoewel het mogelijk is om heerlijk te koken in De Kustwachttoren, vinden de gasten diverse restaurants in de nabije omgeving. Na een strandwandeling is het heerlijk neerstrijken in een van de strandpaviljoens. Ook is een bezoek aan fort Kijkduin een prachtig uitje om ooit meegemaakt te hebben.

Bijzondere overnachtingen op deze locatie

Bijzonder overnachten in een uitkijktoren
Uitkijktoren in Den Helder
Een unieke overnachting gezocht, in huisduinen staat de kustwachttoren te wachten voor bezoekers. Op deze plaats overnacht je in een kustwachttoren omgetoverd tot een luxe kamer.
Huisdieren niet toegestaan
Max. aantal personen 4
Prijs vanaf €228,- per nacht

Accommodaties in de omgeving

Prijs vanaf
€310,-
Roompot Zandvoort
Extra flexibele omboekgarantie
Gratis annuleren binnen 24 uur
Later betalen
Prijs vanaf
€400,-
EuroParcs IJsselmeer
Aan het water
Luxe vakantiehuizen
Vele activiteiten
Prijs vanaf
€140,-
Hotel Huize Koningsbosch
Zee op loopafstand
Eigen terras of patio
Comfortabele bedden
Prijs vanaf
€149,-
Poort Beach Boutique Apartments
Uitzicht op zee
Aan het strand van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort
Ultiem genieten